In The Woods - John Gorka

Stap binnen in een intieme sfeer waar muziek de boventoon voert en artiesten schitteren. "In the Woods" biedt een uniek zitconcert dat regelmatig bij Fort33 op het programma staat, speciaal ontworpen om artiesten de waardering te geven die ze verdienen. Hier draait alles om de muziek, zonder winstoogmerk, maar met een passie voor kwaliteit en beleving.

Deze editie : John Gorka

“The preeminent male singer-songwriter of the New Folk Movement.” – Rolling Stone
“Gorka is widely heralded for the sophisticated intelligence and provocative originality of his songs.” – Boston Globe
“He weaves wry, slice of life observations…” – Associated Press
“Listening to John Gorka sing, one can get goose bumps all over. There are many reasons: fresh lyrics, a stunning emotional baritone, and his twisted humor.” – New York Times

Zo even wat quotes uit de gerenommeerde bladen. Maar eigenlijk is dat overbodig, zeker voor zijn fans in Nederland daaronder zijn veel vaste bezoekers van In the Woods. Dat is niet verwonderlijk want als hij toert in Nederland, staat deze vaste waarde op ons podium. Hij luisterde niet voor niets ons tienjarig bestaan op met zijn aanwezigheid. In onze inmiddels 24 jarige geschiedenis is hij een van de groten die we nog live kunnen zien. In zijn categorie zijn ons helaas velen ontvallen de laatste jaren. Des te meer reden om je tickets snel te reserveren!

TICKETS
Voorverkoop : € 20,00 (incl. € 2,50 servicekosten)
Deurverkoop : € 22,50

Datum

ZA 26 OKT 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps