Victims Of A System, Psychosocial & The Hunting Party

Victims Of A System
Ever since we were young we dreamt about being the best band ever to exist: System of a Down.

Victims of a System is the ultimate System of a down tribute band from the Netherlands.
Bringing the world the same crazy raw energy of System of a Down, as well as featuring an undeniable vocal resemblance to the legendary Serj Tankian.

The band is a young boys dream of 4 friends come true. Fuelled with this energy we will bring you the greatest SOAD tribute in the world!

Psychosocial
Deze volledig op Slipknot-gerichte tributeband vertaalt de gestoorde metal-gekte van de 9 mannen uit Des Moines-Iowa, naar het lokale podium.
Met monsterachtige energie, een explosieve performance, compleet met maskers en kostuums, is deze Tilburgse band een absolute knaller.
Ze grijpen terug naar alle verschillende tijden van de band, zoals het zelfbenoemde debuutalbum en “Iowa”, maar ook van “Vol. 3: (The SubliminalVerses)”, “All Hope Is Gone”, “.5: The Gray Chapter” en het laatste album “We Are Not Your Kind” spelen ze nummers die de “Maggots” willen horen en meeschreeuwen.

The Hunting Party
Linkin Park Tribute
Hoe kun je een band als Linkin Park beter eren dan met een keiharde show die je schor en badend in het zweet achterlaat?
De vijf mannen van The Hunting Party zijn constant op jacht naar het volgende feestje en brengen je met passie, ervaring, energie en heel veel plezier de beste hits van de nu-metalhelden.
Met hits als In The End, Crawling, Numb, What I’ve Done en One Step Closer waan je je zo weer in de zeroes.
The hunt is on!

Datum

ZA 6 APR 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps