Out of the Blue, The Razzles

Out of the Blue
Out of the Blue is een eigentijds bluesrock powertrio bestaande uit: Tijmen - gitaar en leadzang, Paula - bas en backingvocals en op drums de altijd funky-groovende Edwin.
De band bestaat sinds 2019 en speelt toegankelijke en afwisselend klinkende bluesrock/poprock, met lekkere gitaarsolo's en vaak tweestemmige zang.
Het geluid van de band is samengesmeed tot een aanstekelijk geheel van vertrouwde bluesklanken met een drijvende beat.
De leden van de band hebben jarenlange ervaring: Tijmen en Paula spelen sinds 2011 samen in diverse formaties, o.a. vijf jaar in een bluesrockband en zeven jaar in een classic rockband.
Edwin en Paula spelen al sinds hun jeugd samen.
Ook al zijn ze maar met z'n drieën, de band staat als een huis. Genoeg energie en ervaring voor een dampende avond muziek!

The Razzles
The Razzles is een 4-mans rock-'n-roll band die zijn oorsprong vindt in de jaren 80.
Geïnspireerd door grootheden zoals Elvis, Johnny Cash en Eddie Cochran hebben ze een stijl en sound ontwikkeld die zowel nostalgisch als eigentijds is.
Een mix van rock-'n-roll en rockabilly, met energieke gitaarriffs, slapping upright bass, scheurende harmonica en swingende ritmes.
De bandleden van The Razzles hebben een indrukwekkende muzikale achtergrond en hebben elk hun sporen verdiend in verschillende bands en muziekprojecten.
Samen bundelen ze hun ervaring en passie voor rock and roll om een unieke en opwindende muzikale ervaring te creëren.
Met hun mix van oude invloeden en eigentijdse stijl blijven The Razzles de erfenis van de rock-'n-roll levend houden.
Ze zijn vastbesloten om de wereld te laten zien dat rock-'n-roll nooit uit de mode raakt en altijd in staat is om de harten van mensen te veroveren.

Datum

VR 15 MAA 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps