3rd Eye Events Launch Party met Jorn Luka

Welkom op het lanceringsfeest van de Amersfoortse organisatie 3rd Eye Events. Dit is het eerste grote ‘wakkere’ dansfeest van Amersfoort, met optredens van twee bekende DJ’s. DJ Bonnefooi zal de avond openen. DJ Jorn Luka zal de avond knallend afsluiten. We zullen je ontvangen met een optionele salie-smudge om je energieveld (aura) brandschoon te maken en de avond positief te starten. Ook kun je inschrijven voor evenementen die later in het jaar worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een klankschalenworkshop en -sessie, cacaoceremonie, etc.. De organisatie wil je op een laagdrempelige manier laten kennismaken met evenementen die je derde oog prikkelen. Wist je dat zelfs Marieke van Q-music verslaafd is aan pure cacao? Kom meefeesten en laat je verrassen door de fijne onderlinge sfeer en de leuke nieuwe contacten.

DJ Bonnefooi
Bonnefooi (bekend van ADE, Into the Woods en Wildeburg) is een Amersfoortse muziekspecialist en vinylverzamelaar in hart en nieren. Een DJ met een unieke smaak voor Afrikaanse, Braziliaanse en Caribische muziek, welke hij mixt met disco en houseparels, om een onvergetelijke luisterervaring op de dansvloer te creëren. Zijn sets zijn altijd een reis door verschillende geluiden en stijlen, waarbij zijn passie voor het delen van muziek duidelijk naar voren komt.
https://soundcloud.com/bonnefooi

DJ Jorn Luka
Jorn Luka is bekend van That's the Spirit strandfeesten, zijn theatertour en podcasts. Luka was mede-eigenaar van House en Techno Club BASIS in Utrecht, techno-evenement Nachtcollege. Als technokunstenaar heeft hij gedraaid op de grootste Nederlandse evenementen, zoals Rotterdam Rave en Verknipt.
https://thatsthespirit.nu/

Kom jij gezellig dansen, verbinden en glitteren?

Dresscode: wit en/of glitters (leuk, niet verplicht)
Doelgroep: leeftijd 25+
Deur open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Einde: 01:00 uur

Organisator: 3rd Eye Events
Website: www.3rdeyeevents.nl

TICKETS
Early Bird : € 29,50 (incl. servicekosten) UITVERKOCHT
Voorverkoop : € 33,50 (incl. servicekosten)

Datum

ZA 15 JUN 2024

Tijd

21:00 - 01:00

Evenement categorieën:

'Wakker' dansfeest

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps