Blink-182 Tribute, Californicated & Until We Meet Again

BLINK-182 TRIBUTE

Europa’s allergrootste eerbetoon aan de foute 90’s is weer terug op tour! De beste Blink-182 Tribute van Europa. Hun knallende festival aftrap in het overladen Jera On Air smaakte naar meer. Mega-hits als “All The Small Things” en “What’s My Age Again” vliegen je razendsnel om de oren in deze knalfuif van een liveshow vol nostalgie, slechte grappen en keiharde klassiekers die het publiek voluit meezingt. Dus trek je stoute Vans of All-Stars maar aan en bereid je beste kickflip voor, want je alternatieve jaren roepen je luidkeels terug! De energiekste radio hits op het podium: dit is BLINK-182 TRIBUTE.

De supergroup verzameld om de beste nummers van Blink-182 te verwezenlijken zijn de “Dutch Travis Barker”, drum wonder Jordy Kuijpers, befaamde Schotse leadzanger (LEGENDS OF ROCK’s “The MUSE Experience”) Callum Stamp en Green Day/Red Hot Chili Peppers tribute koningen Jeroen van Rijn en Tom Ruys. De gevestigde punkrockers hebben het origineel uit Californië met een chirurgisch fan-oog voor detail ontleed, gepaard met moderne visual projecties. Maar gelukkig zijn de mannen ook niet vies van een beetje puberaal leedvermaak.

Kun jij ook elke noot van “I Miss You” meeblèren in je slechtste Tom Delonge of Mark Hoppus impressie? Losgaan als op de thuisfeestjes van toen? Herleef met BLINK-182 TRIBUTE de gloriejaren van MTV, op hol geslagen hormonen en de meest onverwoestbare meezingers.

CALIFORNICATED
A TRIBUTE TO RED HOT CHILI PEPPERS

De in 2020 in Noord-Brabant opgerichte band ‘Californicated’ is dé nieuwste Nederlandse Red Hot Chili Peppers Tribute band. De mannen van Californicated brengen op hun eigen unieke manier de live-set van de Peppers tot leven.

Wat kun je van ze verwachten?
De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster zoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

We nodigen je uit om te komen luisteren en je mee te laten voeren in de wereld van Californicated

Until We Meet Again

Until We Meet Again is een band uit Amersfoort, Nederland.
De band is afkomstig van de Herman Brood Academie waar de drie heren elkaar leerden kennen. Met Michèl op zang en gitaar, Tristan op gitaar en Jayen op drums laat de band zich inspireren door bands als Arctic Monkeys, Pearl Jam, Hozier en The Beatles en maakt muziek die indie en garagerock combineert.
Ze streven ernaar dat rock een standaardgenre wordt voor de nieuwe generatie bij het luisteren naar muziek en dat rock opnieuw status en populariteit krijgt in het moderne muzieklandschap.
Until We Meet Again werkt hard aan nieuw materiaal en bereidt zich voor om binnenkort hun debuut-ep uit te brengen, die deze ep begeleidt met een tour door Nederland.

Tickets
Voorverkoop: €12,50 (incl. servicekosten)
Deur: €15 (incl. servicekosten)

Deur open 19:15
Start: 19:45

Datum

ZA 25 NOV 2023

Tijd

19:45 - 01:00

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps