In The Woods - Josh Gray

Aangepast concert
Door omstandigheden kan Lynn Miles dit optreden niet uitvoeren. Heeft u voor het concert van Lynn Miles een ticket gekocht en ziet u het niet zitten om naar Josh Gray te gaan, neem dan contact met Fort33 op (zowel mail als telefonisch) om te overleggen over de mogelijkheden.

Josh Gray
Het gaat ineens erg hard voor Josh Gray, met zijn album Songs From The Highway had hij in 2021 de aandacht van een kleine kring kenners op zich gevestigd. Maar met de release van Walk Alone lijkt hij in Nederland echt door te breken, hoewel hij gevestigd is in Nashville heeft Gray weinig op met de gevestigde country-orde. Met name in zijn teksten waarin hij zich sterk afzet tegen onrecht en gevestigde vooroordelen. Wat dat betreft sluit zijn muziek beter aan bij de outlaw country De grote belangstelling heeft geresulteerd in een tour in januari 2024. Josh Gray zal op deze eerste Nederlandse optredens begeleid worden door een band met o.a. Johan Jansen op pedal- steel en Pieter Douma op bas.
Songs of The Highway werd analoog in East Nashville opgenomen en werd bij release warm ontvangen door media en een selectieve groep muziekfans, met name in Nederland. Met de release in het najaar van 2023 van Walk Alone lijkt een definitieve doorbraak bij de Americana en Rootsliefhebbers nog maar een kwestie van tijd. Inmiddels haalde het album mooie posities in zowel de Euro-Americana Charts als de Dutch Americana & Roots Top 13.

Datum

ZA 20 JAN 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps