Mountain Eye, Salvage, Ann My Dice & The Unslain

Ben je klaar om de hele avond te headbangen en te moshen?!
18 november betreden Mountain Eye, Salvage, Ann My Dice & The Unslain het podium om jou de show van je leven te geven.

Mountain Eye
Mountain Eye, opgericht in Amsterdam in 2017, heeft het alternatieve metalgeluid eigen gemaakt. De band gebruikt de verschillende muzikale achtergronden van haar leden om een uniek geluid te creëren met alternatieve metal als kern. Onverwachte invloeden uit genres als folk, ambient en elektronische invloeden zorgen ervoor dat geen nummer hetzelfde klinkt.
In 2018 deden de mannen nog mee aan de Grote Prijs van Leusden. Inmiddels hebben zij het podium gedeeld met bands als Starset, Wargasm (UK), Megaherz, InVisions en Soulfly.

Salvage
Salvage combineert stijlen uit het bredere spectrum van metal en hardcore stijlen waarbij ook een vleugje post-hardcore toegepast wordt. Na veel optredensreleasede de band afgelopen zomer hun eerste Officiële EP. Verwacht een energieke, overtuigende liveact vol subtiele melodieën en harde breakdowns!

Ann My Dice
Ook Ann My Dice is geen onbekende bij Fort33, want 2019 wonnen zij de Grote Prijs van Leusden. Nu zijn ze terug en klaar om Leusden op zijn grondvesten te laten trillen. Door middel van woord en muziek uit de vierkoppige metalcore formatie Ann My Dice gevoelens en gedachten over sociale kwesties, bederf van de aarde, een vleugje liefde en alle aanverwante zaken. Live vliegen de vuisten de lucht in, hoofden vallen van het romp door het headbangen en de moshpits barsten uit hun voegen. Drijf mee op het geluid en laat je leiden door de energie. O, en vergeet vooral niet je sokken op te hijsen!

The Unslain
De muziek van The Unslain bestaat uit een combinatie tussen 80's en moderne heavy metal. Rauwe zang ondersteund door stevige riffs en een venijnige groove met een polymetrisch tintje en breakdowns zijn kenmerkend voor hun nummers. Live brengen zij een dynamische show. Dat wordt headbangen!

Doors open: 19:00
Start show: 19:30

Tickets
voorverkoop: €12,50 incl. servicekosten
Deur: €15 incl. servicekosten

Datum

ZA 18 NOV 2023

Tijd

19:30 - 23:45

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps