Loading Events

« All Events

Puddingpop

Puddingpop

Event Navigation

Puddingpop wordt nieuw leven ingeblazen! Het mooiste popfestival van Leusden komt weer terug. Puddingpop is natuurlijk lang hét feest geweest waar iedere Leusdenaar reikhalzend naar uitkeek en dat kan nu weer! Blokkeer zaterdag 25 juni 2022 in de agenda want dan gaat het gebeuren.

Inmiddels zijn de eerste twee acts bekend gemaakt en de andere volgen snel!

Groove Society weet wat een feest is. De band bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft. Deze band garandeert je één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen. De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu.

The Scurfies zijn een door schurft bij elkaar gebrachte bende die niet bang zijn iedereen hierin mee te nemen. Met hun energieke mix van pop, rock, ska en een vleugje punk bieden The Scurfies een live-act die elke massa van dansen naar moshen kan krijgen. Stil staan is simpelweg geen optie.

Koop snel je ticket nu het nog kan. Tickets zijn €15,00 in de voorverkoop en, als we niet uitverkocht raken, €17,50 aan de deur.

Er zijn ook fysieke tickets te koop bij de volgende verkooppunten:

Primera Poelmann
Café de Swartesteegh
Café De Dikke
Jacco’s IJSsalon
Maxima’s
Fort33

Deze tickets zijn alleen cash te betalen.

Sponsor worden van Puddingpop?

Op deze pagina zie je wat de mogelijkheden zijn.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Puddingpop 2022
15,00

Details

Date:
25 June
Time:
15:00 - 23:00
Cost:
€15,00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Fort33
Bavoortseweg 25
Leusden, Netherlands

Organizer

Fort33
Phone: +31334945691
Email: nick@fort33.nl
€15,00