NIEUWS

Verschillende activiteiten verplaatst vanwege hitte

Tie Dye

Vanwege de tropische temperaturen van komend weekend zijn wij helaas genoodzaakt om verschillende activiteiten te verplaatsen. In Fort33 is geen airco aanwezig. Wij kunnen met deze temperaturen geen ruimte bieden waarin we een minimale mate van comfort kunnen garanderen.

De Knutselmiddag Tie Dye voor kinderen wordt verplaatst naar woensdagmiddag 19 augustus. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Ook de Kidsvoorstelling met Blinde Ed van dinsdag 11 augustus zal verplaatst worden vanwege de hitte. De nieuwe datum voor deze voorstelling is zaterdag 5 september. Ook hiervoor blijven aangeschafte tickets gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mensen met een ticket krijgen hier via de mail ook nog bericht over.

Ochtendshow Lejo (3+) samen met middagshow

Lejo
Vanwege het achterblijven van inschrijvingen voor de ochtendshow (3+) van Lejo gaan we de ochtendshow (3+) samenvoegen met de middagshow (5+) tot een middagshow voor alle kinderen. De show zal plaatsvinden om 14:00 uur in Fort33. De deuren gaan open om 13:30.
 
Ticketkopers voor de ochtendshow (3+) krijgen hiervan nog apart bericht via de mail. Voor mensen die een ticket gekocht hebben voor de middagshow veranderd er niets. Gekochte tickets voor de ochtendshow (3+) blijven gewoon geldig voor de middagshow.
 
Voor vragen kunt u mailen naar info@fort33.nl of bellen naar 033-4945691.

SHOWS DE PAARSE GOOCHELAAR VERPLAATST

Paarse Goochelaar

BELANGRIJK!

De shows van De Paarse Goochelaar worden verplaatst!

Wij hebben net te horen gekregen van De Paarse Goochelaar dat hij bij de huisartsenpost zit en er een aantal hechtingen in zijn hand gezet moeten worden. Hij is daarom helaas niet in staat om de shows te spelen op donderdag 31 juli.

Wij willen de show graag verplaatsen zodat jullie hier alsnog van kunnen genieten. Meer informatie over de nieuwe datum volgt zo snel mogelijk.

Voor vragen kunt u bellen naar 033-4945691 of mailen naar info@fort33.nl

MENU