NIEUWS

Activiteiten uitgesteld vanwege nieuwe maatregelen 13 oktober

Fort33

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om de volgende activiteiten te verplaatsen of annuleren:

  • Ghear Band Rehearsal meets Public
  • Sunday Jamsessions met Blinde Ed
  • Bitter Lemon
  • Scarefort
  • Drive In Bioscoop
  • Drive In Disco
  • FORT HAPPY Anders
  • West and Merk

Op het moment dat er een nieuwe datum bekend is worden tickethouders en mensen met een reservering hier via de mail over bericht.

Mondkapjes verplicht in FORT33

Mondkapjesplicht
Fort33 vindt de gezondheid en veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers erg belangrijk. Sinds vanmiddag heeft het kabinet het dringende advies afgegeven om in alle publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Vanaf vandaag is het in Fort33 ook verplicht om een mondkapje te dragen. Geen zorgen, zodra je plaats neemt op je zitplaats mag je het mondkapje af doen. Op het moment dat je weer opstaat dien je deze weer op te zetten.
Vanaf vrijdagavond zijn bij Fort33 ook mondkapjes te koop.

Concert Benighted geannuleerd

Benighted

Helaas zijn we vanwege de maatregelen rondom het coronavirus genoodzaakt om het concert van Benighted te annuleren. Ticketkopers zijn via de mail op de hoogte gebracht. Excuses voor het ongemak. We hopen ze in de toekomst in Leusden te kunnen verwelkomen.

Bouwkamp Bericht: Tot woensdagmiddag Code Geel!

Code Geel

Beste Bouwers,

Vanaf vanavond worden er zware windstoten verwacht. Tot woensdagmiddag 26 augustus wordt er voor heel Nederland Code Geel afgegeven door het KNMI. Omdat wij de veiligheid van uw kinderen voorop stellen hebben wij daarom in overleg met de veiligheidsdiensten besloten om pas ’s middags te beginnen met Bouwkamp.

Uw kinderen zijn woensdag 26 augustus vanaf 12:00 uur welkom op het bouwkamp terrein. Vergeet niet om ze warme (regen)kleding mee te geven.

Brengen                              Halen

6-8 jaar                 12:00 – 12:15                     16:00 – 16:15

9-10 jaar              12:15 – 12:30                     16:15 – 16:30

11-12 jaar           12:30 – 12:45                     16:30 – 16:45

 

Als u in de problemen komt met werk zijn we vanaf 9:15 aanwezig voor noodopvang.

 

Voelt u zich er niet prettig bij om uw kind morgen naar Bouwkamp te laten gaan dan is dat geen probleem. Afmelden is morgen niet nodig.

Vertel het vooral door aan vrienden en kennissen! We communiceren verder voornamelijk via de Facebook van Bouwdorp en de website van FORT33.

Verschillende activiteiten verplaatst vanwege hitte

Tie Dye

Vanwege de tropische temperaturen van komend weekend zijn wij helaas genoodzaakt om verschillende activiteiten te verplaatsen. In Fort33 is geen airco aanwezig. Wij kunnen met deze temperaturen geen ruimte bieden waarin we een minimale mate van comfort kunnen garanderen.

De Knutselmiddag Tie Dye voor kinderen wordt verplaatst naar woensdagmiddag 19 augustus. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Ook de Kidsvoorstelling met Blinde Ed van dinsdag 11 augustus zal verplaatst worden vanwege de hitte. De nieuwe datum voor deze voorstelling is zaterdag 5 september. Ook hiervoor blijven aangeschafte tickets gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mensen met een ticket krijgen hier via de mail ook nog bericht over.

Ochtendshow Lejo (3+) samen met middagshow

Lejo
Vanwege het achterblijven van inschrijvingen voor de ochtendshow (3+) van Lejo gaan we de ochtendshow (3+) samenvoegen met de middagshow (5+) tot een middagshow voor alle kinderen. De show zal plaatsvinden om 14:00 uur in Fort33. De deuren gaan open om 13:30.
 
Ticketkopers voor de ochtendshow (3+) krijgen hiervan nog apart bericht via de mail. Voor mensen die een ticket gekocht hebben voor de middagshow veranderd er niets. Gekochte tickets voor de ochtendshow (3+) blijven gewoon geldig voor de middagshow.
 
Voor vragen kunt u mailen naar info@fort33.nl of bellen naar 033-4945691.

SHOWS DE PAARSE GOOCHELAAR VERPLAATST

Paarse Goochelaar

BELANGRIJK!

De shows van De Paarse Goochelaar worden verplaatst!

Wij hebben net te horen gekregen van De Paarse Goochelaar dat hij bij de huisartsenpost zit en er een aantal hechtingen in zijn hand gezet moeten worden. Hij is daarom helaas niet in staat om de shows te spelen op donderdag 31 juli.

Wij willen de show graag verplaatsen zodat jullie hier alsnog van kunnen genieten. Meer informatie over de nieuwe datum volgt zo snel mogelijk.

Voor vragen kunt u bellen naar 033-4945691 of mailen naar info@fort33.nl

MENU