Ontwikkelen, Ontmoeten & Ontspannen doe je bij FORT33

Jongereninloop

Wanneer:
Woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag van 15.15-17.30 uur.

Vanaf 4 maart gewijzigde openingstijden!
Dinsdagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 15:15 – 17:30 uur.

Meer info:
Wil je na schooltijd je vrienden ontmoeten, ontspannen of een spelletje doen? Kom dan naar onze inloopmiddag. Onze jongerenwerker is er ook. Dus zit je ergens mee of wil je gewoon even wat kletsen? Dan kan dat!

Soms heb je een vraag over school, werk of vrije tijd. Dan kan je deze aan de jongerenwerker van FORT33 of de jongerenwerker van Lariks stellen. Ook vragen die misschien wat lastiger zijn, bijvoorbeeld over thuis als het daar niet zo lekker loopt. De jongerenwerkers helpen je met informatie en advies. En alles wat ze horen, behandelen ze vertrouwelijk! Zij kunnen je ook doorverwijzen naar een organisatie of persoon die je misschien beter kunnen helpen. Dat doen ze natuurlijk alleen met jouw toestemming. En de jongerenwerker kan je dan ook begeleiden als je de eerste keer een gesprek hebt.

Activiteiten in schoolvakanties

In de schoolvakanties zorgen FORT33, Lariks en de Buurtsportcoach van Leusden ervoor dat je je niet hoeft te vervelen. We organiseren op verschillende locaties zaalvoetbaltoernooien, darttoernooien, pooltoernooien en Freerunning. Je leert nieuwe sporten kennen en je ontmoet ook nog eens andere jongeren! Heb je zelf ideeën of ergens interesse in? Laat het onze jongerenwerker weten!

kijk in de agenda of op Facebook voor de exacte data en de locaties.

Bouwdorp

Ieder jaar staat de laatste week van de zomervakantie compleet in het teken van Bouwdorp. Vijf dagen lang kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar hutten bouwen. Er wordt niet alleen getimmerd en gezaagd, dagelijks is er een gevarieerd programma met spelletjes, knutselen, de bouwdorp-bioscoop, springkussens, paardrijden en Bouwdorp got talent. Op de donderdagavond is de kinderdisco van 19.00 uur tot 22.00 uur. De disco is voor alle kinderen, ouders, vrijwilligers en oud vrijwilligers van Bouwdorp. Uiteraard is dit niet verplicht maar als u of uw kind wil dansen bent u van harte uitgenodigd om te komen swingen op verschillende plaatjes die worden gedraaid.

Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie!

Maatwerk: je vindt het bij FORT33

Trajecten jongeren jeugdreclassering

Voor wie:
Jongeren met een taakstraf.

Wanneer:
Het hele jaar door.

Meer info:
FORT33 begeleidt in samenwerking met jeugdreclassering jongeren bij hun taakstraf.

MENU