Samenwerking met partners

Om een breed en samenhangend pakket aan te bieden, werken we met diverse partners samen zoals de gemeente Leusden, Lariks, Sportbuurtcoaches, Match, Kunstgebouw Leusden, lokale kerken, Latent Talent, zorginstellingen, jongerenloket, Kiwani’s, Ronde Tafel Leusden, Bibliotheek Eemland en Stichting Theater de Tuin.

FORT33 neemt ook deel uit van verschillende samenwerkingsverbanden:

  • FORT33 en DE Cultuurkoepel
    In de Cultuurkoepel werkt FORT 33 samen met Kunstgebouw Leusden, Bibliotheek Eemland locatie Leusden/Achterveld en stichting Theater de Tuin. Doel: de Cultuurkoepel staat voor verdieping en verbreding van cultuur in Leusden en wil alle inwoners van Leusden de kans geven en stimuleren in hun eigen woonomgeving mee te doen aan culturele activiteiten, passief of actief. Zo heeft op 1 juli 2016 het Theater Terras plaatsgevonden bij de vijver van FORT33. Houd de media, onze agenda en de social mediakanalen van ‘Leuker Leusden’ in de gaten voor de komende activiteiten, projecten en evenementen.
  • FORT33 en Leusden Fit
    De gemeente Leusden gaat in samenwerking met FORT33, SNO, Buurtsportcoach, Voilá, Lariks, GGDrU, Kinderopvang Humanitas en De Wiebelwagen aan de slag met Leusden Fit. Leusden Fit is een meerjarenprogramma van 2016- 2018. Doel: alle Leusdense kinderen moeten zich bewust worden van een gezonde leefstijl in relatie met voeding en beweging. Dat geldt ook voor hun ouders.
MENU