Een gloednieuwe editie van de Grote Prijs van Leusden staat voor de deur. Ieder jaar gaan 10 muzikale acts de strijd met elkaar aan om die felbegeerde hoofdprijs, een optreden op Puddingpop of een van de andere vette prijzen: een opname in Studio Fort33, een professionele fotoshoot of je eigen (!) concert op het podium van de Grote Zaal van Fort33…

De inschrijvingen voor de GPL 2023 zijn gesloten. Wil je je aanmelden voor de GPL 2024? Vanaf 1 oktober 2023 gaan de inschrijvingen weer van start!

WAT IS DE GPL?

In twee zinderende voorrondes strijden beginnende muzikale acts met elkaar om die felbegeerde plek in de finale. Er zijn fantastische prijzen te winnen die je verder op weg helpen. Veel deelnemers weten hun weg vervolgens naar de Amersfoortse en Utrechtse podia te vinden.

In de organisatie is altijd plek voor helpende handjes. De crew van Fort33 is een gezellige groep die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, als stagemanager of bij de techniek. Wil je helpen dit evenement mogelijk te maken? Mail dan naar info@fort33.nl met je naam en leeftijd en geef aan dat je wil helpen bij de organisatie van de Grote Prijs van Leusden.

WAT KUN JE WINNEN?

Hoofdprijs
De winnaar van de Grote Prijs van Leusden wint een optreden op het jaarlijkse buitenfestival Puddingpop, een opnamedag in de studio èn een fotoshoot zodat je met dit hele pakket een mooie en flinke duw in de goede richting krijgt.

Publieksprijs
De winnaar van de publieksprijs mag een optreden voor (eigen) publiek verzorgen op het podium van Fort33.

WINNAARS

Ben je benieuwd wie jou voor zijn gegaan?

Bekijk hier een overzicht van alle winnaars van de voorgaande edities van de Grote Prijs van Leusden.

Heb je een vraag?

Mail naar info@fort33.nl of stel hem via een DM naar @podiumfort33 op Insta. Je kan natuurlijk ook altijd bellen tijdens kantooruren naar 033-4945691.