Bouwdorp - UITVERKOCHT

40 JAAR BOUWDORP LEUSDEN
Op 19 augustus openen de poorten weer voor het traditionele Bouwdorp Leusden en kunnen 450 kinderen tussen 6-12 jaar (groep 8) zich weer volop storten op creatief timmer- en zaagwerk. En dit jaar is het een wel héél bijzondere editie, want Bouwdorp Leusden viert haar 40-jarig bestaan! En zo'n mijlpaal vieren we natuurlijk met een feestelijk thema : CARNAVAL!

PROGRAMMA
Vanaf maandag 19 augustus om 10:00 uur wordt er dagelijks tot 16:00 uur flink gebouwd aan de mooiste hutten van Leusden. Op maandagochtend wacht de 450 deelnemende kinderen weer een ENORME berg sloophout. Maar er wordt natuurlijk niet alleen getimmerd en gezaagd. Iedere dag is er een uitgebreid programma met spelletjes, knutselen, bioscoop en springkussens. Woensdagavond = disco avond! Van 19:00-21:00 uur kan er door de kinderen, hun ouders/verzorgers worden gedanst en wordt er samen met de fantastische Bouwdorpvrijwilligers 40 jaar Bouwdorp gevierd. De donderdag is een iets langere Bouwdorpdag. Deze duurt niet tot 16:00 uur, maar tot 17:00 uur. Deze dag kunnen de kinderen alleen of met een groep hun talenten laten zien tijdens 'Bouwdorp Got Talent', waarna we de dag afronden met een lekkere portie frieten! Tijdens de traditionele kindermarkt op vrijdagochtend (09:00-12:00 uur) kan heel Leusden de prachtige, creatieve hutten komen bewonderen. De deelnemende kinderen sluiten hun bouwdorpweek feestelijk af met een leuke theatervoorstelling en de prijsuitreikingen van 'Mooiste Bouwwerk', 'Bouwdorp Got Talent' en de Leusder Kindertrofee.

LEUSDER KINDERTROFEE
Ken jij iemand tussen 6-12 jaar (groep 8) uit de gemeente Leusden, die dit jaar belangeloos iets heeft gedaan voor een ander? Verdient dit kind de Leusder Kindertrofee? Motiveer je nominatie in een mail naar bouwdorp@fort33.nl en vergeet niet de naam en leeftijd van degene die je nomineert te vermelden. Alle Leusdense kinderen tussen 6-12 jaar kunnen worden genomineerd, ook als hij/zij niet deelneemt aan Bouwdorp Leusden. De winnaar van de Leusder Kindertrofee wordt tijdens de prijsuitreikingen van Bouwdorp Leusden op vrijdag flink in het zonnetje gezet en ontvangt een mooie prijs!

TICKETS
Kaarten voor Bouwdorp Leusden zijn vanaf nu verkrijgbaar via onze ticketshop en kosten € 23,50 (incl. servicekosten). LET OP : Tickets zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet worden geruild of doorverkocht!

> TICKETS <

Datum

MA 19 AUG 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps