Vrijwilligers gezocht! Kom jij ons team versterken?

Onze activiteiten kunnen wij alleen maar draaien met de hulp van de leukste groep vrijwilligers van Leusden. Zeker sinds corona is deze groep extra, extra belangrijk. Wij kunnen dus wel wat extra handjes, slimme hoofden en handige Harries gebruiken!

Daarom zijn wij voor al onze (podium)activiteiten op zoek naar vrijwilligers.

Wat ga je doen?
We zoeken enthousiaste mensen die willen helpen achter de bar, bij de garderobe, bij de ticketcontrole, achter de techniektafel of bij de productie van de voorstellingen, evenementen, festivals en concerten. Lijkt het jou leuk om deel te worden van dit gezellige team en zo onze bezoekers een mooie avond te bezorgen? Yes! Je bent van harte welkom. We kijken graag samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden. We vragen je minimaal 2x per maand inzetbaar te zijn en aanwezig te zijn bij onze maandelijkse vergaderingen waarin we de producties doornemen.

Wat bieden wij?

  • Leuke collega’s in een enthousiast team
  • Een essentiële functie in een bruisende culturele organisatie
  • Gratis toegang tot concerten
  • Kaderweekend met het hele team
  • Opleidingen, trainingen en begeleiding

Kom erbij!

Enthousiast geworden? Join the team! Dit kun je doen door te mailen naar onze Vrijwilligerscoördinator (Carola) via info@fort33.nl. Je kunt ook gebruik maken van het heerlijke contactformulier hiernaast :-).

CU soon!