Welkom bij Fort33 – De Ultieme Locatie voor Jouw Evenement!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder! Fort33 biedt jou de ideale setting voor alle soorten bijeenkomsten, van bedrijfsfeest tot verjaardagsfeest en van conferenties tot concerten.

Waarom Fort33?

 1. Prachtige locatie: Gelegen aan het prachtige Jan Banninkpark ademt Fort33 sfeer en karakter. Jouw gasten zullen onder de indruk zijn van de unieke setting en de bijzondere ambiance.
 2. Ruimte en flexibiliteit: Onze zalen zijn ontworpen om aan te passen aan jouw specifieke wensen. Of je nu een theateropstelling, cocktailfeest of banketstijl nodig hebt, wij zorgen ervoor dat de zaal perfect wordt opgesteld om aan jouw behoeften te voldoen.
 3. Professionele voorzieningen: Fort33 beschikt over professionele audiovisuele apparatuur, inclusief een podium, geluidsinstallatie en verlichting, om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Ons ervaren technisch team staat klaar om je te ondersteunen bij de nodige technische aspecten.
 4. Gunstige ligging: Onze locatie bevindt zich aan de rand van het dorp en is met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en goede verbindingen met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar voor al jouw gasten.
 5. Professioneel team: Ons team van evenementenexperts staat voor je klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wie kan gebruikmaken van onze zalen?

 • Bedrijven: Organiseer indrukwekkende conferenties, zakelijke seminars, productlanceringen, teambuildingsevenementen en bedrijfsfeesten in onze inspirerende omgeving.
 • Particulieren: Maak van jouw jubileum, verjaardagsfeest of familiereünie een onvergetelijke ervaring in Fort33.
 • Kunst- en cultuurliefhebbers: Onze zaal biedt het ideale podium voor concerten, voorstellingen, en andere artistieke evenementen.
 • Non-profitorganisaties: Houd liefdadigheidsevenementen, benefietgala’s en andere sociale bijeenkomsten in Fort33 om jouw doelen te ondersteunen.

Wacht niet langer en reserveer nu een zaal van Fort33 voor jouw volgende evenement! Neem contact met ons op via verhuur@fort33.nl voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen. Laat ons je helpen om van jouw evenement een groot succes te maken in een unieke omgeving.

Fort33 – Waar Herinneringen Worden Gemaakt.

Grote Zaal

Met een indrukwekkende capaciteit van 250 personen, is onze Grote Zaal een veelzijdige en ruime ruimte die aan al jouw behoeften zal voldoen. Je kan de Grote Zaal gebruiken voor feesten, concerten, voorstellingen, congressen en menig andere partijen.

Features:

 • Podium 6×5 meter
 • Lichtplafond & PA systeem
 • Beamer + scherm
 • Bar
 • Capaciteit van 250 personen

Inclusief techniek, barpersoneel en eindschoonmaak.

Kleine Zaal

Met een capaciteit van 100 personen, is onze Kleine Zaal een veelzijdige en fijne ruimte die je kan gebruiken voor feesten, kleine bijeenkomsten, vergaderingen en menig andere partijen.

Features:

 • Muziekinstallatie
 • TV projectiescherm
 • Bar
 • Pooltafel (optioneel)
 • Capaciteit van 100 personen

Inclusief techniek, barpersoneel en eindschoonmaak.

Bovenzaal

Fort33_bovenzaal-02

Met een capaciteit van 40 personen is de Bovenzaal onze klein-maar-fijn-ruimte die je kan gebruiken voor kleine bijeenkomsten, zoals kinderfeestjes, vergaderingen, cursussen & workshops.

Features:

 • Muziekinstallatie
 • Vaste beamer + scherm
 • Dakterras

Inclusief eindschoonmaak.

Goed om te weten…

Grote + Kleine zaal gecombineerd
Wij bij Fort33 zijn vastbesloten om jouw evenement naar een ongekend niveau te tillen! Stel je voor: een weergaloze zaal met een fenomenale capaciteit van maar liefst 350 personen – dat is wat onze Grote en Kleine Zaal, gecombineerd, jou te bieden hebben. Jouw dromen worden werkelijkheid in deze adembenemende ruimte waar grootsheid tot leven komt!

Catering
En er is meer! Geen enkel detail wordt aan het toeval overgelaten bij Fort33. Omdat zelf meegebrachte hapjes en drankjes niet zijn toegestaan, omvat onze top-notch service een heerlijk assortiment drankjes, verrukkelijke hapjes en catering die jouw gasten zullen verwennen. Laat ons je verrassen en de sfeer naar ongekende hoogten brengen.

Nog meer te huur
Maar dat is nog niet alles – we bieden je nog meer! Om de Fort-ervaring compleet te maken kun je bij ons topkwaliteit backline-apparatuur, een beamer, een DJ-set en complete livestream-set huren. Transformeer jouw evenement tot een visueel en auditief spektakel waarover nog lang wordt nagepraat.

Toegankelijk voor iedereen
Fort33 heeft ook een groot hart voor inclusiviteit. We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze geweldige faciliteiten. Daarom zijn onze benedenzalen optimaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Iedereen is welkom om samen te genieten van een onvergetelijke tijd!

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op via verhuur@fort33.nl en laat ons je helpen om een meeslepend evenement te creëren dat alle verwachtingen overtreft. Fort33 staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Kies voor het allerbeste, kies voor Fort33!