In The Woods - Walt Wilkins, Bill Small & Bart de Win

Stap binnen in een intieme sfeer waar muziek de boventoon voert en artiesten schitteren. "In the Woods" biedt een uniek zitconcert dat regelmatig bij Fort33 op het programma staat, speciaal ontworpen om artiesten de waardering te geven die ze verdienen. Hier draait alles om de muziek, zonder winstoogmerk, maar met een passie voor kwaliteit en beleving.

Deze editie : Walt Wilkins, Bill Small & Bart de Win

Walt Wilkins is een Texaanse singer-songwriter die zijn invloed, ondanks zijn bescheidenheid tot ver buiten Texas reikt. Met eigen songs die door collega's als Ricky Skaggs en Kenny Rogers zijn gecoverd en een encyclopedische kennis van de Amerikaanse liedcultuur is hij een veelgevraagde muzikant. In Texas heeft hij zijn eigen festival: Waltstock & Barrel. Hij beschouwt Nederland als zijn tweede thuisland, sinds hij hier in 2008 voor het eerst speelde, toen samen met Sam Baker.

Ook al vanaf het begin een trouwe metgezel en kundige begeleider op gitaar is Bill Small, die daarnaast ook zelf mooie nummers schrijft. Bill speelt al in bands vanaf zijn tienerjaren in New Jersey en woont alweer een jaar of 15 in Texas, in het kunstenaarsplaatsje Wimberley, waar hij zich voltijds bezighoudt met muziek en met coaching.

Bart de Win, die doordeweeks les geeft op de conservatoria van Rotterdam en Utrecht, ken je misschien van zijn eigen band Tip Jar, of van Matthews Southern Comfort, de band rond Engelsman Iain Matthews. Het is ook goed mogelijk dat je Bart hebt zien optreden met o.a. Birds of Chicago, Kevin Welch, Richard Lindgren of Sam Baker.

Walt Wilkins: gitaar, zang
Bill Small: gitaar, zang
Bart de Win: piano, accordeon, zang

TICKETS
Voorverkoop : € 20,00 (incl. € 2,50 servicekosten)
Deurverkoop : € 22,50

Datum

ZA 9 NOV 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps