In The Woods - Chris Smither

Stap binnen in een intieme sfeer waar muziek de boventoon voert en artiesten schitteren. "In the Woods" biedt een uniek zitconcert dat regelmatig bij Fort33 op het programma staat, speciaal ontworpen om artiesten de waardering te geven die ze verdienen. Hier draait alles om de muziek, zonder winstoogmerk, maar met een passie voor kwaliteit en beleving.

Deze editie : Chris Smither

The new album, All About the Bones, is #2 on the Billboard Blues Chart!
The sound and imagery of Chris Smither’s 20th album is as elemental as the inky black shadows cast by a shockingly bright moon. (bandcamp)

Chris Smither is een vaste waarde op ons podium. Ook deze keer mogen we hem weer verwelkomen. De man die in zijn jeugd in Ecuador, New Orleans en in Parijs woonde is logischerwijs een melting pot van stijlen. Waaruit hij een geheel eigen stijl heeft ontwikkeld. Zijn fingerpicking in combinatie met de footstomp is uniek in zijn soort. Hij inmiddels 80 jaar en heeft een van zijn beste albums afgeleverd met de titel: ‘All About The Bones’ Het album staat al weken op New York Times play list, 4 sterren in vakblad MOJO. Dan snap je waarom Bonnie Raitt graag werk van hem opneemt en met hem speelt. Dus zorg dat je erbij bent!

TICKETS
Voorverkoop : € 20,00 (incl. € 2,50 servicekosten)
Deurverkoop : € 22,50

Datum

ZA 22 MAA 2025

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps