Rock against ALS benefietconcert

Benefiet voor Dennis van Doesburg

Vrijdag 15 november wordt FORT33 het decor voor een onvergetelijke avond vol rock, soul en een snufje funk. En dat allemaal voor een geweldig goed doel.

Leusdenaar Dennis van Doesburg, voormalig gitarist van o.a. Mr. Brown en Simon Says Now, vecht tegen de slopende ziekte ALS. Zijn muzikale vrienden hebben de handen ineengeslagen om een benefietavond te organiseren ter ondersteuning van zowel Dennis als de Stichting ALS Nederland, die ongelooflijk belangrijk werk verricht in de strijd tegen deze ziekte.

CARVE
Deze speciale avond zal worden afgetrapt met een set van de Apeldoornse rockers van Carve, die bekendstaan om hun stevige rocknummers, vet aangezette gitaren, pompende baslijnen, en een drummer die je hart doet bonzen. Alles wordt geleid door een zangeres met zowel finesse als de rauwe kracht van een drilboor.

MR. BROWN
Daarna zal Mr. Brown, Dennis’ laatste band, samen met de gitaristen van Carve een energieke set neerzetten. Verwacht een mix van soulvolle, funky hits met een flinke dosis rock. Van Stevie Wonder tot Bruno Mars en Alicia Keys, voor ieder wat wils.

SPECTACULAIRE AFSLUITING
En dat is nog niet alles! In de laatste set zullen beide bands samen het podium betreden, eventueel aangevuld met gastartiesten, om Dennis’ favoriete nummers te spelen, inclusief nummers die ze door de jaren heen samen hebben uitgevoerd.

De volledige opbrengst van deze avond, na aftrek van de kosten, gaat naar ALS Nederland en Dennis, zodat hij en zijn gezin geholpen worden met de kosten die de ziekte met zich meebrengt.
Kom dus langs en geniet van een geweldige rockavond voor het goede doel. Laten we er een avond van maken om nooit te vergeten, en laten we onze steun tonen aan Dennis en de strijd tegen ALS!

Zien we je op 15 november? Samen staan we sterk! Rock against ALS!

TICKETS & INFO
Voorverkoop : € 15,00 (incl. € 2,50 servicekosten)
Deurverkoop : € 17,50

20:00 Deuren open
20:30 Aanvang programma
23:30 Einde programma

Datum

VR 15 NOV 2024

Tijd

20:30 - 00:00

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps