SKUNK - Doe Maar tribute

SKUNK Doe Maar Tributeband was één van de deelnemers van het televisieprogramma The Tribute - battle of the bands seizoen 2023. Een tv-show waarin de beste tributebands van Nederland de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na spelen.

Terug naar de jaren 80… De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds een dag of twee, Belle Hélène, Doris Day….. Honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden. En Nederland kleurt groen-roze. Doe Maar stopt in 1984 op het hoogtepunt, Harmen Siezen vertelt het ons op het NOS 8 uur journaal, harten breken massaal. Gelukkig keert de muziek van Doe Maar terug naar de Nederlandse podia en wel op 7 september in de Grote Zaal van Fort33. De band SKUNK speelt Lijf aan Lijf, gewoon met z’n 4-tjes, alle hits van Doe Maar en brengt hiermee een ode aan de meest succesvolle Nederpop band van Nederland ooit. De muzikanten van SKUNK spelen de sound van Doe Maar uit het begin van de jaren 80, klein en strak, puur en recht door zee met veel gevoel, liefde en respect. SKUNK is een band met een missie, namelijk het publiek nog even mee terug te nemen naar die fantastische jaren 80 om de mensen hun mooiste muzikale herinneringen te laten herbeleven.

Het publiek over SKUNK: “het was een trip down memory lane”, of “echt jeugdsentiment” en “met mijn ogen dicht was het net of ik er weer bij was”. Maar ook met de ogen open 😉 benaderen de muzikanten heel dicht het origineel.

TICKETS
Voorverkoop : € 17,50 (incl. € 2,50 servicekosten)
Deurverkoop : € 20,00

Datum

ZA 7 SEP 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps