The Gents

Benefietconcert want:

Opgeven is geen optie
Elk jaar beklimmen duizenden mensen de berg Alpe d'HuZes.
Zo ook zanger Gertjan.
Om onmacht om te zetten in kracht en geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want dat is hard nodig. Ook jij kunt helpen, kom naar dit benefietconcert, dans en zing mee met The Gents en help Gertjan de klim weer tot een succes te maken.

Een gezelschap van vijf heren, geen jonge honden meer, maar nog steeds jong van geest. De bandleden spelen al heel lang samen met veel plezier en delen hun passie in een hecht collectief. It's good to be a Gent! The Gents spelen een uiteenlopend repertoire: rock, pop, funk en soul covers die een muzikale geschiedenis van twee millennia overspannen, en ook een serie eigen nummers. Ze spelen zowel Engels- als Nederlandstalige songs. De stijl van The Gents lijkt eigenlijk nergens op, en is toch typisch Gents: melodieus, afwisselend ingetogen en stevig, met een strakke groove, geschikt om lekker op te swingen. Ze spelen op feesten en in kroegen (zoals de Noot) of evenementen en hebben een hele serie trouw fans. Een avondje Gents is altijd een feest!
Gitaar/mondorgel: Ruud van Zwieteren. Ruud zingt zelf niet, maar zijn gitaar des te meer. Van gevoelige ballads tot stevige rocksolo's (vooral die :)). Ruud is tevens het creatieve brein van de band en legt de basis voor de meeste eigen nummers.

Bas: Frank Jansink. Met Frank aan de basis staat elk nummer als een huis. Een groovy bas waar de rest van de band heerlijk op kan leunen en bouwen. En als hij zijn effectpedaal aan zet.....

Drums/backing vocals: Frans Zwart. Frans zorgt altijd voor een heerlijke groove en houdt de band ritmisch op de rails. Als hij achter zijn drumstel bezig is zijn de oh's en ah's niet van de lucht: hij doet ook backing vocals. Tik maar af, Frans!

Toetsen/backing vocals: Wim Tersteeg. Wim zorgt met zijn keyboard sounds voor de sfeervolle tapijtjes, de lekkere en de vieze akkoordjes en heerlijke solo's. En ook zijn stem draagt ver. Daarnaast produceert hij regelmatig (een keer in de vijf jaar) een eigen nummer.

Leadzang/percussie: Gertjan Medema. Als frontman en grootste man van de band staat Gertjan zijn mannetje. En zijn stem… tja, daar is maar een omschrijving voor: Typisch GJ! En hier en daar gitaar, een tamboerijn, bongo's, cowbell of een eitje om het af te maken.

Tickets in de voorverkoop € 12,50 (incl. 2,50 servicekosten)

Datum

ZA 11 NOV 2023

Tijd

21:00 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps