Mooi Wark + Ritn Ditn

Ieder jaar weten Mooi Wark en Ritn Ditn er weer een groot feest van te maken in Fort33! Tickets zijn €17,50,- in de voorverkoop. Ieder jaar is dit evenement weer stijf uitverkocht dus wees er snel bij! Deuren gaan open om 20:00 en Ritn Ditn start om 21:00!

Mooi Wark
De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock 'n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Ritn Ditn
Een gezamenlijke passie voor rock 'n roll betekent in 2010 het begin van Ritn Ditn. Al gauw wordt duidelijk dat er niets mooier is dan eigen teksten schrijven in Veluws dialect! Dit in combinatie met bekende covers blijkt een perfecte formule te zijn! Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock 'n roll machine. Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn rock 'n roll.

Datum

ZA 1 APR 2023

Tijd

21:00 - 23:45

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps