In The Woods - Tim Grimm & Sergio Webb

Stap binnen in een intieme sfeer waar muziek de boventoon voert en artiesten schitteren. "In the Woods" biedt een uniek zitconcert dat regelmatig bij Fort33 op het programma staat, speciaal ontworpen om artiesten de waardering te geven die ze verdienen. Hier draait alles om de muziek, zonder winstoogmerk, maar met een passie voor kwaliteit en beleving.

Deze editie : Tim Grimm & Sergio Webb

Oktober is dit jaar de maand van de vaste waarden voor In the Woods! Naast John Gorka 26 oktober komt ook Tim Grimm ons weer een avond laten proeven van songwriter schap op hoog niveau. Iets wat hij al doet sinds zijn Europese debuut bij ons. Kwaliteit kun je niet vaak genoeg beleven. Na de geweldige samenwerking tijdens zijn laatste toer, is Sergio Webb, die we al kenden van zijn samenwerking met David Olney en Freek de Jonge, bereid om Tim ook deze toer Tim te vergezellen.

“He's perceptive, reflective and engaging. His music is personal and intense. It's deep. Deep.”
ROOTS IN MAY -Spirit Rocks
“Tim seamlessly blends his deeply personal ruminations on family, friends, lovers, a musician's transient life, and the frequently confounding nature of existence—and creates a universally felt home for memory, gratitude, acceptance, and regret.” Alan Cackett— UK

TICKETS
Voorverkoop : € 20,00 (incl. € 2,50 servicekosten)
Deurverkoop : € 22,50

Datum

ZA 5 OKT 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Evenement categorieën:

Organisator

Fort33

Phone: +31334945691

Email: programma@fort33.nl

Locatie

Fort33

Bavoortseweg 25

3833 BM

Leusden, NETHERLANDS

Google Maps Apple Maps